Sida 1 av 1

SÅLD: Toyota Camry 92 2,2 automat

Postat: mån 01 jun 2015, 16:43:45
av taipen
Har en Toyota Camry 2,2 automat av 92 års modell som jag vill kolla intresset för.

Besiktigad den 4/5 med en bra att veta, läckage höger stötdämpare bak. Efter besiktning har bägge stötdämparna bak samt fjädrar bytts. För att citera besiktningsman " de är roligt att se en så fin bil gammal Camry undertill, jag behöver inte ens ta fram rosthammaren)

Mer som bytts under den tid jag ägt bilen är.

Kylare (ny) Batteri (nytt) Batteri fäste (beg) handtag höger/ vänster fram ( beg. svag punkt då dom går sönder lätt i kylan)
Kamrem, vattenpump och spännrullar byttes den 1/12 2014. Handbromsbackar och handbromsvajrar samt skivor bak och bromsklossar bak. Är gallgrön och går som en skållad dräng.

Negativt, elbackspegel vänster fungerar ej och en lätt parkeringsskada höger sida, hål på ovansidan av spolarvätske behållaren men den funkar, vänster huvgasdämpare dålig. Vinterdäck som rullat en vinter på skitfula Lexus fälgar. Sommardäck på plåtfälgar som har några år på nacken men fullt dugligt mönster kvar på dom. Rullat nära 28 400 mil just nu. Radio/MP3 spelar finns de också.
Bilen är ju inte ny så lacken inte den bästa men helt ok invändigt utan större skavanker. OBS! Har hund så spår av monstret finns.

e-post i första hand, kan då maila bättre bilder. Pris vi börjar väl på 10 000 och jobbar därifrån.

Gick iväg för 7000 kr