TCS Sommarbrev 2012

Information från Styrelsen.

Moderator: Styrelsen

Användarvisningsbild
Fnys
Moderator
Inlägg: 2640
Blev medlem: sön 01 mar 2009, 15:47:50
Bilmodell: Celica GT-Four
Årsmodell: 1996
PostOrt: Enskede
Land (Country): Sverige
Ort: Stockholm
Kontakt:

TCS Sommarbrev 2012

Inlägg av Fnys »

Nu börjar vädret verkligen tala sommar utanför fönstret och jag hoppas att folk börjar närma sig önskat uppnått resultat vilket innebär att bilen står på backen igen och redo för många evenemang och träffar under sommaren. I Augusti sker årets nyhet: ”Banträff ihop med Mx5racingclub.se på Kinnekulle Ring”... Men Just nu är det dags att förnya medlemskapet i TCS! :thumbup:


Årets händelser
Det kommer att vara en hel del träffar under hela året. Se på forumet under avdelningen "Träffar". Nedan är några av många träffar vi kommer att delta i:
  • Grillträffar i Stockholmsområdet. Vissa vardagskvällar och helgdagar under sommaren kommer vi försöka att ha grillträffar i Stockholm på både södra och norra sidan. Det brukar bli en del grillande, bilsnack, lössnack och mycket trevnad. Klubben står för krubbet!
  • Banträff ihop med Mx5racingclub.se 3 Aug 2012 @ Kinnekulle Ring. TCS stora nyhet för detta år är ett deltagande i MX5 Racings eget evenemang ”Kinnekulle Bankalas” på just Kinnekulle ring. Datumet är satt till fredagen den 3 augusti. Du som även vill testa Din prestandabil, men som ännu inte anmält Dig bör boka en plats snarast möjligt. Mer information om träffen finns att läsa i tråden.
  • TCS Årsmöte 2012. Under hösten kommer det arrangeras, i vanlig ordning ett årsmöte där styrelsemedlemmar, betalande medlemmar och gäster kan ansluta sig och delta för att göra sin röst hörd. Åsikter och synpunkter från våra medlemmar är viktigt för klubben och är alltid välkomnat!
Ordförandens egna ord
Från och med 16 Maj 2011 tog jag över rollen som ordförande för Toyota Club Sweden då Mattias (Neblade) haft brist på tid att leda klubben. Jag hoppas, med vilja, engagemang och hjälp från dom andra styrelsemedlemmarna och ni medlemmar kunna erbjuda i framtiden en större och mer aktiv klubb med flera aktiva medlemmar, flera bilar, större aktivitet på forumet och fler evenemang och träffar.
Jag och Styrelsen vill tacka Neblade för en mycket bra klubb med bra grund att förbättra och driva vidare! Neblade fortsätter att arbeta för TCS men som medlemsansvarig.

Som ordförande ställer jag krav på både mig själv och klubben...
Detta var mål samt delmål för 2011:
  • Minst 5-10 nya, betalande medlemmar per säsong. (Resultat presenteras den sista Maj 2012)
  • Ordna sponsoravtal. (Uppskjutet i väntan på portal till forumet där våra sponsorer får möjlighet att synas)
  • Mer reklam utåt om klubben och dess verksamhet. (Gått väldigt dålig. Känner att jag behöver hjälp med detta från er medlemmar)
    Mer "godis" för betalande medlemmar. (Även här samma sak, tyvärr. Jag kan bara beklaga. På denna punkt önskar jag också tips om vad betalande medlemmar kan tänkas vilja ha för förmåner som ej betalande medlemmar inte kan ta del av)
Detta är mål samt delmål för 2012:
  • En egen, officiell TCS träff placerat centralt i Sverige med arrangemang och aktiviteter

...som tidigare nämndes så är det dags att betala medlemsavgiften för i år och jag önskar och hoppas verkligen att vi behåller dom nuvarande, betalande medlemmarna samt även får nya, betalande medlemmar för att TCS ska kunna bli en större och bättre klubb på alla sätt och vis :)
Sista betalningsdatum för medlemsavgiften är den sista Maj

Mer info: Att bli betalande medlem
Celica GT-Four ST205 -96 Projekttråd
Låst